Double Dare

OMG! 3in1 Kit Hair Repair System


Fantastiske fordele:

Healing Natural Shampoo er formuleret med 98,6% naturlige ingredienser. Den er beriget med et proteinrigt kompleks, BHA, naturlige organiske ekstrakter af kokos, lavendel og rosmarin blad olie, som giver næring til hår og hovedbund.

Recovery Protein Treatment er beriget med en antioxidant fedtsyre kompleks af omega 3, 6, 7, rig arganolie, og E-vitamin for at nære og beskytte håret. Denne protein behandling eliminerer kruset hår og reducerer knækkede hår. Resultatet er smuk, sund og skinnende hår.

Self-Warming Collagen + Keratin Infused Mask Cap er udviklet med innovativt teknologi, der hjælper med at trænge ind i proteinet, kollagenen, og keratinen for at genoprette håret fuldstændigt. Hætten forbedrer behandlingen ved at hjælpe håret med at absorbere alle næringsstofferne.

Hvorfor vi elsker dette mærke:

Konceptet som Double Dare er bygget på, kommer fra ideen om, at en hvilken som helst skønhedsrutine eller hudpleje behov kan være super let og overskuelig, og samtidig være intens og effektiv. Alle produkterne er rejsevenlige og kan tages med overalt.

Shop