Anne Semonin

Mask


Fantastiske fordele:

Mineral Mask
En klassisk maske rig på mineraler, der dybderenser og fugter huden. Formuleret med Laminaria Alger og Mineralsalte tilfører huden essentielle næringsstoffer og effektivt detoxer og renser huden. Lemon, Horsetail og Hope Extracts giver en lysere og klar hudtone, mens rosmarin og pineolier trækker toksiner ud af huden, dette resulterer i en sundere og mere strålende teint.
Mineral Mask giver ny vitalitet til en træt og energiforladt hud. Øger den cellulære energiproduktionen, der giver en sund glød til forurenet eller devitaliseret hud. Specielt designet til at genoplade og bringe huden tilbage til sin naturlige balance.

Cream Gel
En rig og fløjlsagtig maske designet til øjeblikkelig lindring til sart hud. Rig på E-vitamin og Laminaria Digitata. Huden efterlades velfugtet, ren, frisk og med ny energi. Indeholder Hvid Kaolin Clay som udjævne hudtone, samtidig køler og beroliger følsomheder i huden. Perfekt til tør og skællende hud.

Gel Mask
Gel Mask forbedrer hudens tekstur. Perfekt inden makeupapplikation for at opnå fejlfri resultat. Beriget med en unik kombination af kraftfulde aromatiske essentielle olier af cypress, ylangylang, lavendel og palmarosa, som virker afkølende og opfrisker huden for et regenererende boost. Høj koncentration af havvand og marine agenter, som genopbygger en glødende udstråling og dramatisk forbedrer hudens elasticitet.

Hvorfor vi elsker dette mærke:

Siden 1985 har Anne Semonin skabt skønhedsprodukter med fokus på at forbedre og skabe mere glød i huden. Mærket går utrolig meget op i at ”skræddersy” deres produkter til alle de forskellige hudtyper der findes, så uanset hvilken alder man er og hvilken type hud man har, så har Anne Semonin noget der passer til den individuelles behov.

Shop