Leverings- og handelsbetingelser

Vilkår & betingelser

Dato: d. 10. april 2017

Læs disse vilkår og betingelser (”aftale” eller ”vilkår for anvendelse”) før du gør brug af www.celesti.dk (”hjemmesiden”) eller service som tilbydes af Celesti ApS (”Celesti”, ”vi”, eller ”os”). Hvis du ikke accepterer denne aftale, brug venligst ikke hjemmesiden. Når du gør brug af hjemmesiden eller service som tilbydes af Celesti, accepterer du denne aftale og indvilger i at være bundet af dem, herunder eventuelle yderligere vilkår betingelser.

Denne aftale gælder for alle besøgende af hjemmesiden eller abonnnenter på Celestis servicer. Hvis du har spørgsmål, kontakt os venligst pr. mail mail@celesti.dk.

1 Velkommen til Celesti!

Hvis du tager Beauty Quizzen på hjemmesiden, vil du blive registreret som Celesti medlem. Der kræves ingen betaling for at blive medlem af Celesti.

2.1 Celesti abonnement

Celesti medlemmer med bopæl i Danmark og er 18 år eller ældre kan abonnere på Celestis månedlige abonnement, som indeholder en kosmetik taske og skønhedsprodukter i specialstørrelser med automatisk fornyelse af abonnement. Hvis du er under 18 år, skal vi have dine forældres eller værges samtykke.

2.2 Gebyrer og fakturering

Priserne er angivet i danske kroner inkl. moms. Ved indgåelse af et Celesti abonnement, giver du samtykke til at betale et periodemæssigt abonnementsgebyr, indtil du opsiger abonnementet.

Celesti forbeholder sig ret til at ændre priserne og forsendelsesomkostninger til enhver tid. Hvis du ikke accepterer de ændrede vilkår, vil dit Celesti abonnement ophøre.

2.3 Levering

Efter du har tegnet et Celesti abonnement, vil du modtage Celesti produkter hver måned. Afhængig af hvornår i måneden du har oprettet Celesti abonnement, vil de første Celesti produkter blive leveret i løbet af samme måned eller i den næste måned.

Levering vil ske gennem Post Danmark/PostNord uden omdeling, dvs. din pakke vil blive sendt direkte til det nærmeste posthus til afhentning.

Hvis der er udsolgt af Celesti produkter, vil der ikke blive leveret Celesti produkter i den aktuelle måned og der vil i så fald ikke blive pålagt et abonnementsgebyr for den pågældende måned.

2.4 Celesti abonnements indhold

Celestis abonnement indeholder 5 eller flere skønhedsprodukter. Vi udvælger din Celesti abonnements indhold baseret ud fra din beauty profil, dine anmeldelser og andet feedback, du har givet os, men vi giver ingen garantier for, du vil modtage et bestemt produkt.

2.5 Månedligt abonnement

Ved indgåelse af Celestis månedlige abonnement accepterer du et tilbagevendende periodemæssigt abonnementsgebyr for den pågældendes månedlige gebyrrate, og du giver samtykke i at være bundet af alle tilbagevendende gebyrer før opsigelsen.

2.6 Opsigelse

Du og Celesti kan til enhver tid og uden begrundelse opsige Celesti abonnementet inden det næste periodemæssige abonnementsgebyr er blevet trukket.

Du afmelder Celestis abonnement via din konto på www.celesti.dk eller ved at kontakte os via e-mail mail@celesti.dk. Celesti bekræfter opsigelsen på abonnementet ved at sende en besked til den e-mail adresse, der er blevet angivet.

2.7 Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på Celesti produkter købt på vores hjemmeside.

Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager pakken. Returneringsomkostninger skal du selv afholde. Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter modtagelse af pakken og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Du har kan ikke udøve din fortrydelseret, hvis Celesti produkternes værdi er forringet, pakken er brudt eller ændret på grund af en handling, der har været nødvendig for at undersøge produktet, eller på grund af en omstændighed, der ikke kan henføres til dig.

Fortrydelsen skal gives pr. mail på mail@celesti.dk. I beskeden skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Produkterne kan returneres til: Celesti ApS, Nørregade 38B, 8000 Århus C.

2.8 Returpolitik

Efter du har udøvet din fortrydelsesret og vi har modtaget din returpakke, vil vi gennemføre tilbagebetalingen senest 14 dage fra den dato, Celesti produkt er tilbage på lageret. Vi vil tilbagebetale Celesti produktets pris og eventuelle forsendelsesomkostninger. Du skal selv betale for omkostningerne, når du returnerer Celesti produktet til os.

Som udgangspunkt gennemfører vi tilbagebetaling med samme betalingsmetode, som du benyttede ved den oprindelige transaktion.

3 Produktfremstilling og ingredienser

Vi står ikke for fremstillingen af de skønhedsprodukter, vi sender til dig. Al Celesti abonnements indhold er fremstillet af deres respektive mærker, du bør læse alle produktmærker, emballage, instruktioner og producentens anvisning og advarsler omhyggeligt, før du bruger produktet. Vi sikrer overholdelse af EU’s regler vedrørende indholdsstoffer. Det er dit eget ansvar at gennemgå ingredienserne for at undgå allergiske reaktioner eller andre bivirkninger.

4 Klager

Har du en klage, er du velkommen til at sende en e-mail til mail@celesti.dk.

5 Ansvar

Celesti fraskriver sig ethvert ansvar for eventuelle trykfejl i tekst, priser m.m., fejl i illustrationer/fotos, systemfejl, kunders fejlbestillinger og force majeure.

6.1 Giveaway/konkurrence

Celesti ApS afholder til tider konkurrencer, hvor vi trækker lod om en tilfældig vinder blandt alle deltagere. Ansatte hos Celesti ApS samt medlemmer af disses husstande må ikke deltage i konkurrencerne.

6.2 Generelle konkurrencebetingelser

Ingen af Celestis præmier kan ombyttes til kontanter eller overdrages til andre og man skal være bosat i Danmark.

6.3 Præmier

Mens Celesti ApS garanterer korrekt og rettidig levering af præmier for virksomhedens konkurrencer, skal disse godkendes før forsendelse af brugeren. Alle deltagere, som er kvalificerede til at modtage en præmie eller flere præmier, vil i slutningen af kampagnerne få tilsendt en bekræftelses e-mail eller besked på det medie, hvor kampagnen har foregået, hvor de vil blive informeret yderligere om, hvordan de kan få deres præmie afsendt, således at Celesti ApS kan sikre leveringen af præmien.

Afviste præmier
Vurderingen af dette er altid en ret tilhørende Celesti ApS, som når som helst kan afvise en bruger, hvis det vurderes, at brugeren har snydt.

Celesti ApS er uden ansvar for evt. forkert udleverede præmier som følge af snyd. Celesti ApS er ikke ansvarlig for at gøre opmærksom på eventuelle fejl og mangler.

Celesti ApS afholder alle præmieafgifter. Skulle en person, som følge af præmierne pådrage sig et skattemæssigt ansvar eller et ansvar i forbindelse med sociale ydelser, fraskriver Celesti ApS sig ethvert ansvar i den forbindelse.

7 Referenceprogram

For at blive tildelt en gratis Celesti bag for at have inviteret en ny Celesti abonnent:

  1. Du skal have tegnet et abonnement på celesti.dk mindst én gang.
  2. Kunden, som blev refereret af dig, skal være registreret gennem dit unikke referencelink, tegne et abonnement indenfor 30 dage efter vedkommende blev medlem af celesti.dk, og modtage sin første Celesti bag. Det er alene Celesti ApS, som vurderer, hvorvidt dit referencelink blev brugt til at oprette en profil og tegne abonnement.
  3. Den refererede kunde, som registrerede den nye profil, skal være en ny abonnent af Celesti og ikke en eksisterende eller tilbagevendende kunde. Det er alene Celesti ApS, som vurderer, hvorvidt kunden er en ny abonnent.
  4. Den refererede kunde må ikke annullere sin ordre og skal have modtaget sin første Celesti bag, hvorefter vedkommendes fortrydelsesret på 14 dage skal være ophævet, før en gratis Celesti bag kan tildeles til dig.

Celesti bags der tildeles gennem referenceprogrammet kan ikke ombyttes til kontanter eller blive overført til en anden profil.

Der er ingen grænse for hvor mange Celesti bags, du kan optjene. Hvis du refererer til 1 ny kunde, vil du få tildelt 1 gratis måned med Celesti. Hvis du refererer til 12 nye kunder, vil du få tildelt 12 måneders gratis Celesti bags.

Celesti ApS har ret til at ophæve dine optjente Celesti bags samt afmelde dit abonnement, hvis blot et af følgende handlinger er udført:

  1. Der er oprettet flere profiler med forskellige e-mailadresser, men for den samme person med formål at optjene gratis Celesti bags.
  2. Der er refereret til kunder ved at gøre brug af spam, reklamer, sponsorerede links, uopfordrede e-mails.
  3. Brug af falske navne, at udgive sig for at være en anden, eller på anden vis give falske informationer til os.
  4. Tilbyde tilskyndelser til andre for at registrere nye profiler.
  5. Overtræde Celesti’s betingelser på nogen måde.

8 Ændringer

Celesti forbeholder sig retten til når som helst at ændre denne aftale og indføre nye eller supplerende vilkår eller betingelser. Celesti vil holde dig opdateret omkring disse ændringer, såfremt ændringerne vurderes som væsentlige. Det er alene Celesti der i god tro vil vurdere ændringens væsentlighed. Du er selv ansvarlig for at holde dig opdateret om Celestis betingelser. Din brug af hjemmesiden udgør dit samtykke for disse ændringer.

Celesti ApS
CVR: 37682187
Nørregade 38B, 8000 Aarhus C
mail@celesti.dk